Social media

Social media beheer

Je hebt misschien al gemerkt dat social media een van de beste manieren is om je zichtbaarheid te vergroten en een hoger niveau te tillen.

Het probleem is dat veel fitness ondernemers weten dat ze gebruik moeten maken van sociale media, maar of ze hebben niet de tijd of de ervaring om dit te doen.

Maar dat hebben wij wel! Wij zorgen voor je hele social media terwijl jij je concentreert op je bedrijf. Dit is wat je kunt verwachten:

Social media content

In 2022 draait alles om content op social media. Daarbij gaat het niet om elk type, maar om de juiste content voor je doelgroep. Je wilt dat je doelgroep zich betrokken voelt bij je bedrijf! En wat is een betere manier om dat te doen dan met foto’s en video’s? 

Een foto zegt meer dan 1000 woorden, maar een video zegt meer dan 1 miljoen woorden. Wij zullen je ook voorzien van pakkende captions om onder elke post te plaatsen. 

Je hoeft niet meer na te denken over wat je moet gaan posten! Alle content wordt op een social media kalender geplaatst zodat iedereen weet wat er gepost moet worden en op welke tijdstippen. Samen zullen wij je social media pagina’s vullen met goede content.

Social media advertenties

Bij Let’s Build That Site, begrijpen we hoe belangrijk social media (Facebook en Instagram) is voor fitnessbedrijven. Wij kunnen je helpen bij het creëren en beheren van social media advertentie campagnes die doelgericht, effectief en meetbaar zijn.

Wij werken met je samen om je doelen te begrijpen en vervolgens een campagne te creëren om die doelen te bereiken. We zullen ook de resultaten van je campagne volgen en je voorzien van regelmatige rapporten, zodat je kunt zien hoe je investering presteert.

Als je klaar bent om je fitness bedrijf naar het volgende niveau te nemen met social media advertenties, neem dan vandaag nog contact met ons op. We zouden graag je behoeften te bespreken en een op maat gemaakte oplossing voor je maken.

Social media

Sportclub Sens social media and website

Sportclub Sens

Sportschool

Leven Met Kracht Personal Training

Leven Met Kracht

Personal trainer

This is an image of smartmockups l3ojm8iv

Gwenslean

Online fitness coach

This is an image of smartmockups l3ojlu5q

Lemon Stream Properties

Property management company

This is an image of smartmockups l3ojl92v

Leanbody365 Facebook

Online coaching

This is an image of smartmockups l3jt0cmb

Hairextensions Beautique

Hairextensions Salon

This is an image of smartmockups l3jsvgtc

Uriel Spiritual Healing

Spiritualiteit en meditatie

This is an image of smartmockups l1apklwd 1

Leanbody365 Instagram

Online Fitness Coach

This is an image of smartmockups l1aokvam 2

Beyond Nutritn

Supplement company

Social media prijzen

Basic

Vanaf €200 per maand

Pro

Vanaf €500 per maand

Premium

Vanaf €600 per maand