social media marketing groningen

Social media beheer

Wil je social media gebruiken om je online zichtbaarheid te vergroten en je fitness bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Wij kunnen je daarbij helpen! Wij bieden social media beheer diensten aan die aan al je behoeften zullen voldoen, van het creëren van content tot interactie met je volgers.

Social media is een fantastisch manier om een band op te bouwen met je klanten en een sterke relatie met hen te creëren. Het beheren van social media kanalen kan echter tijdrovend en moeilijk zijn. Wij kunnen alles voor u regelen, zodat je zich kunt richten op andere aspecten van je bedrijf.

Wat kan je verwachten:

Social media content

In 2022 draait alles om content op social media. Daarbij gaat het niet om elk type, maar om de juiste content voor je doelgroep. Je wilt dat je doelgroep zich betrokken voelt bij je bedrijf!

Door de juiste afbeeldingen/videos te gebruiken en pakkende, relevante teksten op te stellen, kun je contact maken met je doelgroep en je zakelijke doelen bereiken. Wij kunnen je helpen hoogwaardige content te produceren die je volgers zal boeien en je zal helpen groeien op social media.

Wat kan je verwachten:

Social media advertenties

Bij Let’s Build That Site, begrijpen we hoe belangrijk social media (Facebook en Instagram) is voor fitnessbedrijven. Wij kunnen je helpen bij het creëren en beheren van social media advertentie campagnes die doelgericht, effectief en meetbaar zijn.

Wij werken met je samen om je doelen te begrijpen en vervolgens een campagne te creëren om die doelen te bereiken. We zullen ook de resultaten van je campagne volgen en je voorzien van regelmatige rapporten, zodat je kunt zien hoe je investering presteert.

Als je klaar bent om je fitness bedrijf naar het volgende niveau te nemen met social media advertenties, neem dan vandaag nog contact met ons op. We zouden graag je behoeften te bespreken en een op maat gemaakte oplossing voor je maken.

Tevreden klanten

Sportclub Sens social media and website

Sportclub Sens

Sportschool

Leven Met Kracht Personal Training

Leven Met Kracht

Personal trainer

This is an image of smartmockups l3ojm8iv

Gwenslean

Online fitness coach

This is an image of smartmockups l3ojlu5q

Lemon Stream Properties

Property management company

This is an image of smartmockups l3ojl92v

Leanbody365 Facebook

Online coaching

This is an image of smartmockups l3jt0cmb

Hairextensions Beautique

Hairextensions Salon

This is an image of smartmockups l3jsvgtc

Uriel Spiritual Healing

Spiritualiteit en meditatie

This is an image of smartmockups l1apklwd 1

Leanbody365 Instagram

Online Fitness Coach

This is an image of smartmockups l1aokvam 2

Beyond Nutritn

Supplement company

Social media prijzen

Basic

Vanaf €200 per maand

Pro

Vanaf €500 per maand

Premium

Vanaf €600 per maand

Veelgestelde vragen

Social media marketing is het promoten van je product of dienst via verschillende social media kanalen. Dit kan gebeuren door content te creëren en te delen, zoals blogberichten, afbeeldingen en video’s, of door advertenties te plaatsen.

Het doel van social media marketing is het opbouwen van relaties met potentiële en huidige klanten en het vergroten van de naamsbekendheid. Door dit te doen, is de kans groter dat je klanten betrokken houdt bij je bedrijf, en ze terugkomen voor meer.

Er zijn een aantal verschillende social media-platforms die je kunt gebruiken voor je marketinginspanningen, zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, TikTok en Instagram. Elk platform heeft zijn eigen sterke en zwakke punten, dus het is belangrijk om het platform te kiezen dat het beste werkt voor uw bedrijf.

Bij het creëren van inhoud voor bij sociale media is het belangrijk om in gedachten te houden dat mensen eerder geneigd zijn zich te engagen met iets dat interessant, nuttig of onderhoudend is. Zorg er dus voor dat je content al deze dingen bevat! Wil je hulp me social media marketing? Neem dan contact op met ons!

Social media zijn online platforms waar mensen content kunnen delen, met elkaar kunnen communiceren en in contact kunnen komen met verschillende merken en bedrijven. De meest populaire social mediaplatforms zijn Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Tiktok en Pinterest.

Social media marketing is een krachtige manier om met klanten in contact te komen. Het kan je helpen naamsbekendheid op te bouwen, verkeer naar je website te leiden en leads te genereren. Daarnaast kan social media marketing helpen om je verkoop en conversies te verhogen.

Wij maken verschillende soorten social media posts, afhankelijk van je doelgroep. Dit kunnen afbeeldingen, filmpjes (Reels), en nog veel meer. Als er wensen van je zijn, houden we daar ook rekening mee.

Je ontvangt de factuur met een betalingstermijn van 7 dagen op de 21e van de maand. De betaling moet voldaan zijn voordat we de volgende maand beginnen met het beheren van je social media platformen.

Ja, we maken ook video’s en foto’s voor alle sociale media platforms. De prijs wordt bepaald aan de hand van je wensen.

Het hangt volledig af van je doelstellingen, doelgroep en kanalen die je gebruikt. Als je twijfelt, kun je ons altijd bellen of mailen.

Nee, er zijn geen opstartkosten. Wel zullen we in de eerste maand enkele wijzigingen aanbrengen in je social media profiel die enige tijd in beslag nemen.