loader image

Over ons

Let's Build That Site

Bij Let’s Build That Site richten we ons op het helpen van fitness ondernemingen om te groeien. Onze kennis van de fitnessbranche helpt ons om oplossingen op maat te creëren die resultaten opleveren.

Ons proces is streng en onze normen zijn hoog, maar het eindresultaat helpt je je zakelijke doelen te bereiken. Als je klaar bent om je fitness bedrijf op de juiste voet te beginnen, staan we klaar om te helpen.

Onze mission

Onze missie is om fitness ondernemers te ondersteunen bij het realiseren van hun visie. Wij geloven dat fitness voor iedereen toegankelijk moet zijn, en ons platform geeft fitnessondernemers de kracht om dit waar te maken. Met onze hulp kunnen zij hun innovatieve ideeën omzetten in succesvolle bedrijven die het leven van mensen verbeteren.

Onze visie

Onze visie is om fitness ondernemers te ondersteunen die ernaar streven hun klanten te helpen gezonder en gelukkiger te leven. 

De oprichter

Mijn naam is Kevin Jefferson ook bekend als Kev The Builder.  Meer dan 5 jaar geleden begon ik mijn eigen website design en marketing traject. Ik heb verschillende manieren, methoden en technieken getest om mijn eigen unieke stijl te vormen.

In 2020 lanceerde ik officieel mijn eigen website design en online marketing bedrijf ‘Let’s Build That Site’. Als het om mijn werk gaat, is er niets wat mij meer energie geeft dan mijn web design en marketing skills in te zetten voor een goed doel.

Ik heb het geluk dat ik klanten heb die anderen helpen om gelukkiger en gezonder te leven en dat is iets waar ik echt achter kan staan. Fitness heeft mijn eigen leven enorm veranderd dus ik weet uit eerste hand wat voor verschil het kan maken.

Het is motiverend om te zien hoe mijn klanten hun doelen bereiken en uitdagingen overwinnen en het inspireert me om altijd het beste van mezelf te geven.

Fitness
ondernemers die wij hebben geholpen

Fitnessondernemers die wij hebben geholpen

Coach Gwenslean

Online fitness coach

Uriel Sabajo

Spiritual coach

Aljereau

Crossfit coach & competitor

Sportclub Sens

Sportschool

Indriana Daly

Personal trainer

Evi Evers

Your Fitness Ground Eigenaar

Stephanie Bautista

Crossfit coach

Coach Chris

Coached By Chris

Nutra Cure

CBD company

NRFIT