loader image

Disclaimer

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze overeenkomsten en aanbiedingen

Deze website is met aandacht gemaakt maar het is mogelijk dat bepaalde informatie niet meer geheel juist of actueel is. Let’s Build That site is niet aansprakelijk voor de gevolgen van alle activiteiten die worden ondernomen op basis van de content, gegevens, geluiden en teksten. Wij verwijzen je naar onze algemene voorwaarden.

Auteursrechten

De totale structuur van de website inclusief content, data, geluiden en teksten zijn beschermd door auteursrecht en databankrecht. Hierbij delen wij je mede dat het zonder schriftelijke toestemming van Let’s Build That Site niet is toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiëren. De rechten van alle content en teksten zijn eigendom van Let’s Build That Site tenzij anders vermeld via een duidelijke bronvermelding of backlink naar https://letsbuildthatsite.nl/. Voor het verspreiden van andere content, en teksten van Let’s Build That Site is schriftelijke toestemming nodig.

Verwijzing naar links

Het is toegestaan om te linken en/of te verwijzen naar de website van https://letsbuildthatsite.nl/. Let’s Build That Site kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de content en publicatie van vrijwillige bijdragen.

Informatie van derden

Alle informatie geplaatst op https://letsbuildthatsite.nl/ van derden geeft slechts de persoonlijke mening van de afzender weer. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor de content of de toegang tot de website of voor de informatie op de gelinkte website.

Onvolkomenheden

Let’s Build That Site is niet aansprakelijk voor defecten, virussen of verlies van gegevens uit deze website. Let’s Build That Site is niet verantwoordelijk voor gebreken in het gebruik en de toegankelijkheid van deze website. Wanneer je berichten per e-mail aan Let’s Build That Site stuurt dan accepteer je het risico dat deze berichten verkeerd worden geadresseerd en gemanipuleerd. Wij adviseren je dan ook om niet-gevoelige persoonlijke informatie via e-mail aan ons te sturen.