loader image
Leestijd: 4 minuten

De beste online betaalsystemen voor personal trainers

Kevin Jefferson

Kevin Jefferson

Eigenaar van Let's Build That Site

Inhoudsopgave

Mensen vragen vaak hoe ze meer waarde kunnen toevoegen aan hun personal training diensten. Het antwoord is dat er veel manieren zijn om dit te doen, en dat het afhangt van wat je je klanten aanbiedt. Maar er zijn een paar basis dingen die iedereen kan doen om zijn diensten waardevoller te maken. In dit artikel zullen we ze bespreken.

Waarom is een online betaalssysteem nodig?

Er zijn een paar redenen waarom je een online betaalssysteem nodig hebt. Ten eerste, als je online klanten gaat trainen, dan heb je een manier nodig om betalingen te accepteren. Ten tweede, als je producten of diensten gaat verkopen via je website, dan heb je een betaalssysteem nodig. En ten derde, als je een factureringssysteem gaat gebruiken dan heb je een manier nodig om betalingen te accepteren.

Dus wat zijn de beste online betaalsystemen voor personal trainers

PayPal

Curvy woman with her personal trainer measuring body fat outdoor - Focus on african girl face

PayPal is de meest bekende online betalingsprovider en vormt met meer dan 170 miljoen gebruikers wereldwijd een fantastische optie voor je fitnessbedrijf.

Veel mensen gebruiken PayPal als hun primaire betaalmethode op eBay, wat aangeeft dat veel van je potentiële klanten het al gebruiken en begrijpen hoe snel, eenvoudig en betrouwbaar het is. Als gevolg daarvan zou het gebruik van PayPal als financiële transactie voor je bedrijf je conversie moeten verbeteren.

PayPal heeft echter een aantal nadelen die je moet overwegen voordat je het voor je bedrijf gebruikt. De belangrijkste daarvan is de hoge mate van veiligheid die bepaalde problemen kan opleveren. Het eerste dat je moet onthouden is dat betalingen weliswaar snel kunnen worden gedaan maar dat het geld van klanten pas 21 dagen later op je rekening kan staan. Dit is iets wat PayPal doet om fraude te voorkomen. Toch kan dit een groot verschil maken voor een klein bedrijf!

PayPal’s beveiliging is zo sterk dat het bekend is dat het rekeningen vrijgeeft wanneer er een ongebruikelijke transactie plaatsvindt.

Mollie Pay

This is an image of paypal image

Mollie Pay is een fantastische betaalssysteem voor degenen die op zoek zijn naar een alternatief voor PayPal.

Een van de belangrijkste voordelen van Mollie Pay is dat ze niet vasthouden aan je geld zoals PayPal doet. Dit betekent dat je veel sneller betaald krijgt wat voor kleine bedrijven een uitkomst kan zijn.

Een ander groot voordeel van Mollie Pay is dat hun transactiekosten aanzienlijk lager zijn dan die van PayPal. Dit komt omdat ze geen vast bedrag per transactie rekenen zoals PayPal doet. In plaats daarvan nemen ze een klein percentage van de totale transactie, wat je op de lange termijn veel geld kan besparen.

Stripe

This is an image of Stripe payment

Stripe is een goede optie voor bedrijven van alle groottes, maar het is vooral geschikt voor kleine bedrijven. Dat komt omdat ze geen opstartkosten of maandelijkse kosten hebben.

Een ander voordeel van Stripe is dat ze een breed scala aan betaalmogelijkheden bieden. Naast credit- en debetkaarten ondersteunen ze ook bankoverschrijvingen, Apple Pay, Google Pay en Microsoft Pay. Dit geeft je klanten veel flexibiliteit in hoe ze je betalen, wat een echt voordeel kan zijn.

Een potentieel nadeel van Stripe is dat ze geen erg sterk klantenservice hebben. Dit kan een probleem zijn als je tegen problemen aanloopt met je account of betalingen.

2Checkout

This is an image of 2checkout image

2Checkout is een prima optie voor bedrijven die een breed scala aan betalingstypen willen accepteren. Ze accepteren alle grote credit- en debit cards, maar ook populaire alternatieve betaalmethodes zoals PayPal, AliPay, en UnionPay.

Een van de voordelen van 2Checkout is dat ze uitgebreide aanpassingsmogelijkheden bieden. Dit betekent onder andere de mogelijkheid om je eigen kleurenschema, logo en valuta te kiezen. Dit kan een mooie manier zijn om je betaalssysteem het gevoel te geven dat het een deel van je merk is.

Een ander voordeel van 2Checkout is dat ze een groot aantal opties bieden voor bescherming tegen fraude. Dit omvat de mogelijkheid om IP-adressen te filteren, snelheidslimieten in te stellen, en meer. Dit kan een mooie manier zijn om je bedrijf te beschermen tegen fraudeurs.

Een potentieel nadeel van 2Checkout is dat hun klantenservice in India is gevestigd. Dit kan het moeilijk maken om met hen in contact te komen als je problemen hebt met je account.

Samenvatting

-PayPal

-Stripe

-2Checkout

De beste online betaalmethoden voor personal trainers variëren naargelang wat het belangrijkst is voor de trainer. Enkele factoren om te overwegen zijn het type betalingen dat wordt geaccepteerd, aanpassingsopties, maatregelen ter bescherming tegen fraude, en de beschikbaarheid van klantenondersteuning. Afhankelijk van wat het belangrijkst is, kan een andere betaalmethode beter geschikt zijn voor de personal trainer. Over het algemeen zijn alle bovengenoemde methoden goede opties voor personal trainers die online betalingen willen accepteren.

Post delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn